HÄR KÖPER DU BOKEN

HÄR KÖPER DU BOKEN

Klicka på boken för att komma vidare till köp, tryck därefter på köpknappen.


En praktisk handbok med fokus på konkreta lösningar. Hur minskar du på stressen och hur kan du genom andning lugna din kropp? Hur lyckas du med sömnen när din kropp är stressad och vad kan du göra för att uppnå den reparerande djupsömnen? Varför har du ångest och vad kan du göra för att dämpa den? Vad är viktigt att få med i läkarintyget och vad gör du om Försäkringskassan nekar dig rätten till sjukpenning? Dessa är några av frågorna som besvaras i boken.


I boken får du ta del av personliga berättelser samt tips från experter och forskare inom bland annat sömn, kost, fysisk aktivitet, självkänsla, stress och sjukförsäkring. Boken riktar sig till dig som är sjuk på grund av stress men också till din omgivning. Ett kapitel är tillägnat anhöriga för att de ska få förståelse för vad du som drabbad går igenom.


LINDA HENRIKSSON arbetar idag som fastighetsmäklare och driver bolaget Stressfrid. Hennes förhoppning med Stressfrid är att bidra med acceptans, förståelse och medvetenhet för sjukdomen utmattningssyndrom. Detta gör hon bland annat genom boken, sitt Instagramkonto @stressfrid och genom hennes medverkan i SVTs Uppdrag Gransknings dokumentär Sjukt Stressad.

Sagt om boken

Viktig, fin och konkret bok om utmattningssyndrom som har med alla aspekter. Kan varmt rekommendera denna. 

Joanna Tuvesson, Stockholm

Boken har gett mig trygghet och stöd i min utmattning. Den innehåller många kloka och konkreta råd. Snygg och behaglig layout.

Johanna Svanestrand, Göteborg

Den perfekta boken för dig som är sjuk pga stress. Lättläst och många bra tips och råd från kända experter och författaren själv.

Gustaf Kolbe, Stockholm

Copyright © All Rights Reserved